Στους καίρους των έξυπνων, ένας χαζούλης θα επαναφέρει τις ισορροπίες.

Εκτός από τις βίαιες συγκρούσεις των κοινωνικών ομάδων ο Ελληνικός λαός έχει χωριστεί σήμερα και σε δυο άλλα μεγάλα μέτωπα. Η σύγκρουση τους είναι αδυσώπητη όμως δεν παράγει σπασμένα κεφάλια παρά μόνο κούφια μυαλά.

Μιλώ ασφαλώς για τους Πετρουλολάτρες και τους Πετρουλομάχους (βλ. εικονομαχίες). Η κάθε ομάδα  υπερασπίζεται τα πιστεύω της ανάλογα με τις ικανότητες και τις αξίες που διαθέτει.

Αναλυτικά θα λέγαμε τα εξής :

Οι Πετρουλολάτρες ανήκουν σε 3 κατηγορίες :

Gossipάδες : Γαλουχήθηκαν βλέποντας μεσημεριανά από τα 12 τους χρόνια ενσωματώνοντας οτιδήποτε πιο Κιτς μπορεί να βάλει ο νούς μας ενώ στη συνέχεια γίνονται τα κατεξοχήν πουτανάκια του συστήματος ξεπουλώντας ακόμα και την μάνα τους για πέντε λεπτά δημοσιότητας.

Λιγούρηδες :Όλοι οι άντρες εκτός από τους gay και τους Πετρουλομάχους. Όπως γνωρίζουμε πολύ καλά όταν την βλέπουμε να κάνει τα κόλπα της τότε αρχίζουν να μας τρέχουν τα σάλια.

Γερο-Μίζεροι: Οι περισσότεροι είναι φανατικοί ακροατές του Αυτιά. Δεν ανήκουν στην κατηγορία Λιγούρηδες διότι ο λόγος που την γουστάρουν δέν είναι πρακτικός αλλά ότι έστω και για πέντε λεπτά στην βαρετή ζωή τους ξεχνιούνται βλέποντας την να κουνιέται πέρα-δώθε σαν χαζοχαρούμενο.

Οι Πετρουλομάχοι απο την άλλη ΔΕΝ έχουν κατηγορίες :

Οι πετρουλομάχοι είναι ένας καλά συντεταγμένος στρατός. Μετά το αντί-πετρουλικό μανιφέστο της (vid), αδιαμφισβήτητη αρχηγός τους ανακηρύχτηκε η κ. Ακριβοπούλου Κατερίνα :

Δεύτερος έρχεται ο κ. Ανδρέας Πετρουλάκης (όνομα και πράμα), ο οποίος έσπασε τα interneτικα καντράν με το άρθρο του <<Πετρούλα στο κεφάλι μας>>. Βέβαια ορισμένοι κατηγορούν τους πετρουλομάχους για απολυταρχικές συμπεριφορές και για έλλειψη ρομαντισμού ενώ αντίθετα κάποιοι άλλοι τους βρίσκουν είτε ηθικούς, είτε ορθολογιστές με αποτέλεσμα να τους ακολουθόυν πιστά στον αντιπετρουλικο αγώνα.

  • Ο Χαζούλης προειδοποιείσε ήδη τους αναγνώστες του για τις άγριες πολεμικές μέρες που θ’ ακολουθησουν παρόλο που ακόμα αναρωτιέται γιατί οι Πετρουλομαχοι αφού έχουν τέτοιο μίσος στη Πετρούλα την διαφημίζουν, αφού βρίζοντας την μόνο καλό της κάνουν. Τελικά εύκολα διαπιστώνουμε ότι εκείνοί την αγαπάνε περισσότερο ακόμα και από τους Πετρουλολάτρες διότι το όλο αλισβερίσι φέρνει και στους ίδιους μεγάλη και γρήγορη προβολή, η οποία μεταφράζεται σε λεφτά, ενώ παράλληλα τους ενισχύει το σοβαρό προφίλ που ήδη έχουν.

Η λογική λοιπόν κάνει »λούμπα» άρα εδώ έχουμε να κάνουμε με το »Παράδοξο της Πετρούλας» το οποίο μοιάζει πολυ με το παράδοξο λογικής του Ρασελ.

Βέβαια εδώ πολλοί θα μου πουν ότι και έγω έγραψα το κείμενο αυτό για να αυξήσω την επισκεψημότητα του blog αλλά εφόσον έχω ήδη αυτοαναιρεθεί πιο πάνω, δεν υπάρχει λόγος να διαφωνήσω. Την πατήσατε Χαζούληδες !

Comments on: "Το Παράδοξο της Πετρούλας" (2)

  1. bravo xazoulh etsi!
    petroula gia mia zwh!!!
    petroula kas mh gamhsw pote 😛

  2. Τόσο γελοίοι είναι (Στρος Καν και λοιποί), τέτοια γελοιοποίηση τους χρειάζεται.
    Όσο για την κ.Ακριβοπούλου που όψιμα συνειδητοποίησε «αυτό το μοντέλο ζωής» που -χρόνια τώρα- προωθείται από τις διάφορες τηλε-σουσούδες, τι να πώ;
    Νωρίς το θυμήθηκε!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.