Στους καίρους των έξυπνων, ένας χαζούλης θα επαναφέρει τις ισορροπίες.

Και όταν τα σάπια κορμιά των διεφθαρμένων εξουσιαστών θα αιωρούνται στις κρεμάλες, η δικαιοσύνη θα έχει αποκατασταθεί.

Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους. Ξέρετε ασφαλώς ποιους εννοώ. Τους πληρωμένους γιούσουφους των κατοχικών δυνάμεων, τους προδότες του έθνους και του λαού.

Η αποστολή μας είναι δύσκολη. Αρχικά σφάζουμε τους μνημονιακούς (και όχι μόνο) πολιτικούς, στη συνέχεια τα τηλεοπτικά τους παπαγαλάκια και τ’ αφεντικά τους.

Αφού τελειώσουμε με τα βασικά τότε θα στήσουμε προγκόμ στα 5,2 εκατομμύρια λάχανοκεφτέδες που ψηφίσαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Όλοι ξέρουμε ότι αυτοί οι ραγιάδες αν δεν ελεγχθούν «καταλλήλως» θα αναπαράγουν το ίδιο άθλιο σύστημα. Πρέπει –τουλάχιστον- να καταγράφουν και να τους αφαιρέσουμε τα πολιτικά δικαιώματα.

Αφού γίνουν όλα αυτά και θα έχουμε μείνει «εμείς» οι καθαροί στο πνεύμα, τότε θα μπορούμε πλέον να εφαρμόσουμε…

ΕΔΩ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΜΠΟΥΡΔΑ

ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ.

———————————————————————————————————————————————————————–

«Το αίμα κυλάει, εκδίκηση ζητάει» Το έχω ακούσει σε συγκεντρώσεις ακροαριστερών και ακροδεξιών.

Το αίμα κυλάει, άλλα ποτέ του δε μιλάει. Κάποιοι ακούν τη φωνή του από το υπερπέραν και την ερμηνεύουν κατά το δοκούν.

Δεν αρκεί να σκοτώσεις κάποιον διεφθαρμένο για να τον εξαλείψεις. Οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο αν ξεχαστούν, γιατί τότε πεθαίνουν οι ιδέες που τους έπλασαν.

Πρέπει να σκοτώσουμε ιδέες, όχι ανθρώπους.

Comments on: "Ταξίδι στην άβυσσο" (5)

  1. και πως σκοτώνεις ιδέες;
    με inception θα μπορούσαμε ίσως αλλά είμαστε ακόμα μακρυά από αυτό 🙂
    πρέπει και να είσαι ανοιχτός να επεξεργαστείς νέες ιδέες ώστε να αναγνωρίσεις ότι οι παλιές είναι πια ξεπερασμένες ή πρέπει να είσαι αναγκασμένος να το κάνεις είτε γιατί οι νέες ιδέες να είναι τόσο ισχυρές ώστε να μην αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης είτε γιατί δεν έχεις άλλη επιλογή για την επιβίωσή σου.
    πώς;

    • Θεωρητικά εύκολα. Απλά γυρνάς τη πλάτη σε οτιδήποτε παλαιό. Το απαξιώνεις. Δεν συζητάς γι’ αυτό, δεν ασχολείσαι με αυτό ή απλά το κοροϊδεύεις. Γρήγορα θα ξεφουσκώσει και θα αποκατασταθεί από το καινούργιο. Ναι, θέλει υπομονή και αλληλοκατανόηση. Άλλα όλες οι μεγάλες αλλαγές θέλουν κόπο.

      Τώρα αν με ρωτήσεις τι είδους υπομονή θα κάνει ένας οικογενειάρχης εργαζόμενος των 400 Ευρώ, εκεί απάντηση δε μπορώ να σου δώσω διότι δεν είμαι στη θέση του, ούτε μπορώ να τη φανταστώ. Όταν βρεθώ, μόνο τότε θα μπορώ να μιλήσω ανοιχτά.

      Όποιο πάντως και αν είναι το κοντινό μέλλον, είτε τιμωρηθούν οι υπαίτιοι, είτε όχι, ο καθένας μας θα αναγκαστεί να ζήσει μια σκληρή πραγματικότητα και προκειμένου να μη χάσει τα μυαλά του πρέπει να είναι ψύχραιμος. Μας παίρνουν τα χρήματα άλλα δεν είναι ανάγκη να τους χαρίσουμε και τη ψυχική μας υγεία.

  2. […] Από Χαζούλης Και όταν τα σάπια κορμιά των διεφθαρμένων εξουσιαστών θα αιωρούνται στις κρεμάλες, η δικαιοσύνη θα έχει αποκατασταθεί. […]

  3. Δυστυχώς οι κατατρεγμένοι αυτού του κόσμου, αναρχοφασίστες, σοσιαλφασίστες και λαϊκοί δεξιοί κάνουν τα πάντα για να κυβερνά το μίσος, ο υστερικός ακτιβισμός, το δίκαιο του κάθε τυχάρπαστου εύθικτου από τα κυβερνητικά μέτρα. Ο κοσμάκης είναι βολεμένος και περισσότερο φτωχός. Ωστόσο αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αλλάξουμε μυαλά, κάτι που δεν βλέπω να γίνεται. Χουντολαγνεία, εμφύλιος και αναρχικές πιπίλες για τους πικροαίματους. Δεν λυπάμαι κανέναν. Όπως έστρωσε ο καθένας ας κοιμηθεί.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.